onsdag 20 maj 2009

Jaaaa !

Igår kom Eva ner . Skall in till stan och träffa henne idag . :D Skall bli fett kul . Har inte träffat henne sen i sommras . Så jag, mamma, John och Maja skall i till stan och umgås lite med henne idag . Får se om Basti skall med eller inte . Det beror på vad han hinner . Vi har ju så mkt att göra nu med tanke på festen som skall vara i helgen :S Det e fett läskigt att det bara e två dagar tills den skall vara . :S Men men det kommer bli fett skoj . Och du fattar ännu ingenting . Jag förstår inte hur du inte kan fatta det . :P Men men sådant e livet .

Snart så e det konfirmation oxå . :S Lite läskigt att allting kommer med en sådan fart . Och skolan slutar snart oxå . Allting går så himla fort nu för tiden . :S Uss uss . Inte roligt när tiden bara flyger iväg . Man känner sig ju gammal då ju :S Och det vill man ju inte . Hehe .

Aja , skall väl sitta och glo lite på TV innan Basti kommer . Kan inte gå från Mickes lägenhet innan han kommer och skall låsa efter oss . Haha . Det e inge bra om det e tomt och olåst ju . :P

Pusspuss från Pysen

Inga kommentarer: