fredag 5 juni 2009

Jaha nu sitter man här igen :P

Nu sitter man hemma hos pappa igen men han e inte hemma utan han e i Estland . :P Haha . Han kommer hem i morgon . Så just nu sitter man och väntar på att svärmor skall komma . Och man kan ju inte gå och lägga sig fören dom kommer heller . Det känns ganska s elakt faktiskt . Haha . Men men . Det e bra att Basti e här och håller en sällskap . :P En vecka kvar bara sen e det jobb som gäller hela sommaren typ . Skall till Skottland i 5 dagar i juli bara annars e det fullt upp man har planerat ganska mycket under de dagarna man e ledig oxå . :P Haha . Det blir säkert skit bra . :P Men men .
Snacka om att det var party igår . Med studenten och allt . Nog för att älskling tar den på tisdag men dom åkte ändå med kortegen igår . Det var fett skoj . :P
Idag då så kom man till skolan typ vid 9 för dom andra hade prov . :P Skönt att sova en timme längre än annars . Sen satt man och hade individuellt arbete . Jag skerv om ödlor :D Hihii . ^^ Sen var det bara iväg till gothem för att jobba :P Det var oxå skoj . ^^ Drev lite med Wie och spelade kort med Siv (chefen) . ^^ Det var as skoj men jag förlorade bara hela tiden . :( Men men .
Nu skall jag vara social mot honey bunny . :)
Pusspuss från Pysen

Inga kommentarer: